• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Seed Primig in Okra [Abelmoschus esculentus (L.) moench]: Biochemical and Physiological Effects

    Seed Primig in Okra [Abelmoschus esculentus (L.) moench] by Yadav, S. K.; Kumar, Davendra; Yadav, Ashok Kumar;

    Biochemical and Physiological Effects

      • 5% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 49.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        20 785 Ft (19 796 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 5% (cc. 1 039 Ft off)
      • Discounted price 19 747 Ft (18 806 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma Aufl.
    • Kiadó LAP Lambert Academic Publishing
    • Megjelenés dátuma 2012. január 1.
    • Kötetek száma .

    • ISBN 9783848482665
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem64 oldal
    • Méret 220x150x4 mm
    • Súly 114 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    High quality seed is the key for successful agriculture in modern era. Seed priming is an invigoration treatment to improve the seed vigour. Seed priming is a technique of controlled hydration of seed to improve its performance and is widely used by improving the rate and uniformity of germination and decreasing seed sensitivity to external factor. Three fundamental aspects of seed priming are osmotic potential, priming temperature and priming duration. During priming the moisture content of a seed is controlled by soaking the seed in aerated salt or compounds of higher molecular weight such as polyethylene glycol (PEG). In okra, because of poor germination and seedling establishment the seed priming technique is highly effective and suitable. Hydro priming (soaking in water) is a common practice at farmer s level, but no systematic work has been done so far. Keeping the above facts in view, this book was written describing the effects of halo-priming and hydro-priming on biochemical and physiological changes in seed quality of okra germplasm. It also ascertains the relationship of priming with seed vigour in okra.

    Több